At finde et alternativ til konkurs

Konkurs kan have alvorlige, lang sigt indvirkning på dit liv. Hvis du bliver konkurs, kan du nødt til at opgive værdifulde ejendele og ejendom. Din personlige finanser vil skulle undersøges og restriktioner placeres på fremtidige investeringer.

Hvis du har en stabil indkomst og en tilfredsstillende kreditværdighed, kan du overveje disse fire muligheder med mindre alvorlige konsekvenser.

Udlån konsolidering med banker

Du kan muligvis kombinere alle af din gæld til én konsoliderede lån med enten din bank eller et andet finansieringsinstitut. En konsolidering lån er altid en god idé, fordi din rente vil være lavere end renten på dit kreditkort, og du vil kun nødt til at foretage en betaling på dit lån hver måned i stedet for at gøre mange forskellige månedlige betalinger til hver af dine kreditkort .

Uformelle tvangsakkord

Du kunne forsøge en uformel ordning med dine kreditorer til at betale et mindre beløb eller gøre dine betalinger over en længere periode. Dette gøres ofte ved hjælp af kredit rådgivning agenturer. Kan du opdage, hvordan din kreditværdighed vil blive påvirket før at indvilge i at sådanne ordninger. Undertiden kan kreditorer aftale at reducere din gæld eller forlænge tilbagebetaling, men stadig indberette dig til kredit-bureauet.

Individuel frivillig ordning (IVA)

En tredje mulighed er en individuel frivillig ordning (IVA). Dette er en juridisk bindende aftale mellem dig og dem du står i gæld til. Det er reguleret i konkursloven (1986), så du får brug for tjenester af en licenseret insolvens Practitioner (IP) at være berettiget til en individuel frivillig ordning.

Under sæt op din individuelle frivillig ordning, valgte insolvens praktiserende (IP) vil udarbejde juridiske forslag til dig at gøre et tilbud i fuld og endelig afvikling af din gæld dette kunne være i form af et engangsbeløb eller regelmæssige månedlige betalinger over en pr. iod i 5 år.

Alle renter og afgifter på din usikret gæld vil blive fastfrosset. Du vil blive beskyttet fra enhver yderligere handling af dine kreditorer. Når den individuelle frivillig ordning er fuldført er din gæld effektivt afskrevet. Arrangeres til fordel for alle de berørte parter.

Den største ulempe at en IVA er at egenkapital i ejendom ikke kan være helt beskyttet men det er ikke anderledes fra konkurs hvor bobestyreren forbeholder sig ret til at tvinge en salg op til tre år efter konkurs.

Kredit rådgivning

En fjerde mulighed er kredit rådgivning. Der er en række af kredit rådgivning, tjenester, der vil hjælpe dig med at konsolidere dine lån. Før du tilmelder dig med en kredit rådgivning service, sikre du forhøre sig om deres tjenester og gebyrer. Ofte kredit rådgivning tjenester er nyttige i at hjælpe dig med at afgøre om konkurs er den rigtige løsning for dig.

Der er mange muligheder for at overveje, når du er i en situation med økonomiske vanskeligheder. Rådføre sig med en kurator i konkurs, en advokat eller en revisor for flere oplysninger.

Disse er blot fire valgmuligheder, men mange eksisterer mere. Snak med en professional før erklære konkurs at Sørg for at du har undersøgt alle dine muligheder.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

One response on “At finde et alternativ til konkurs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.