Sådan dater du en ven med fordele

Når det kommer til at date en ven med fordele, er der flere vigtige faktorer at overveje. For det første udvikler mænd sjældent seksuelle følelser for deres venner i et forhold mellem venner med fordele. Desuden vil de sandsynligvis ikke have den følelsesmæssige støtte eller intimitet, der er nødvendig for at etablere et romantisk forhold. Som følge heraf er det vigtigt at sætte passende grænser. Du bør undgå at have sleepovers eller pudesnak med dine venner med fordele. For at forhindre dette skal du sørge for, at dine venner med fordele har en række interesser og ikke deltager i disse aktiviteter.

Mænd udvikler ikke følelser for deres seksuelle partner i et forhold mellem venner og fordele

Det er let at tro, at fyre ikke udvikler følelser for deres seksuelle partner, når de bare er venner med fordele. Det er simpelthen ikke sandt. Guys vil fange følelser, men omfanget af den følelsesmæssige investering vil afhænge af en række faktorer. bolleven med fordele forhold vil ofte have mange piger som ofre, så det er bedst at undgå at forvente noget for dramatisk.

En mand vil kæmpe for at fortsætte med et FWB-forhold. Først vil han forsøge at undertrykke sine følelser, mens han forsøger at finde ud af, hvordan andre mennesker har det. På denne måde kan han undgå at tage en forhastet beslutning, men til sidst vil han indrømme for sig selv, at han føler noget for hende. På den måde kan han komme videre med forholdet.

Uanset om du vælger et venneforhold med fordele eller et regelmæssigt romantisk forhold, er det vigtigt at være ærlig over for dig selv. Sandheden om venner med fordele er, at disse forhold kan være behagelige og sjove. Bare sørg for at være ærlig, kommunikativ og venlig, når du laver venner med fordele. I sidste ende bør du fokusere din energi på at finde en langsigtet partner.

Konceptet Venner med fordele virker attraktivt for mænd, der ikke føler behov for at forpligte sig. I løbet af disse tider kan de komme til at opleve seksuel intimitet med en kvinde, der ikke behøver at gøre en langsigtet forpligtelse. Desuden giver denne type forhold mænd en mulighed for at have det sjovt uden forpligtelse, så de kan fortsætte med at date flere kvinder. Ikke desto mindre bør mænd være forsigtige.

I modsætning til et almindeligt romantisk forhold er venner med fordele platoniske og kan være et godt udløb for seksuel nydelse. Det er dog vigtigt at huske, at ønsker og behov ændrer sig over tid. I et forhold mellem venner og fordele udvikler mænd ikke følelser for deres seksuelle partner. Hvis de gør det, er det usandsynligt, at forholdet varer længe. Desuden kan selve venskabet resultere i et sexet forhold, der kan være utilfredsstillende.

At sætte grænser er vigtigt i et forhold mellem venner og fordele

I begyndelsen af et venskab med fordele er det vigtigt at sætte grundregler for dit forhold. Disse regler kan omfatte sextid, overnatning eller et minimum af varsel. Det kan også være en god idé at etablere et sæt regler for socialt samvær uden for soveværelset. At sætte en grænse sikrer, at du får det, du vil have ud af dit forhold. Ved at sætte disse grænser undgår du at blive frustreret eller ked af det, når din partner ikke respekterer dem.

Det kan være udfordrende at trække grænser i venskaber, især hvis man har været sammen i lang tid. Hvis dine venner med fordele forhold er blevet for tætte, så prøv at understrege vigtigheden af venskabet og forholdet snarere end dit venskab alene. Hvis dit venskab ikke føles vigtigt, er din ven måske ligeglad med så meget som du gør. Så hvis dette sker, så prøv at være selvsikker og sæt dine grænser og hold dig til dem.

Mens du måske føler dig akavet at sætte grænser i et venskab med fordele, er det afgørende for dit generelle helbred og lykke. At skabe gensidigt fordelagtige grænser med venner vil gøre dit venskab mere meningsfuldt og varigt. Ved at sætte klare grænser opbygger du tillid og respekt for dig selv. En ven, der er værd at beholde, forstår dit behov for grænser og er i stand til at respektere dine ønsker. Men det kan være svært at fortælle sine venner, at man har sat grænser, og at det er okay at sige nej. Det er dog også nyttigt at vide, at dine grænser kan ændres, hvis det er nødvendigt.

Når du dater venner med fordele, bør du ikke forvente, at din partner opfylder alle dine forventninger. Det sidste, du ønsker, er at ende med et forhold, der ender i tårer. Det er vigtigt at diskutere dine forventninger og grænser, især hvis dine partnere er i samme vennegruppe. Det samme gælder for at etablere grænser i venskaber med fordele. Du skal være klar over dine personlige mål og ikke forvente, at dine partnere er perfekte hele tiden.

Undgå sleepovers

Den første fordel ved ikke at have sleepovers med venner er, at du får mindre mulighed for at udvikle følelser over for din ven. Sleepovers kan føre til upassende videospil, upassende vittigheder, ondskab og endda seksuelt misbrug. De negative virkninger af seksuelt misbrug i barndommen er svære at ryste, men de vil forblive hos dig for livet. Du vil sandsynligvis opleve depression og følelser af skyld. Børn, der er blevet seksuelt misbrugt, forstår ofte ikke, hvad de har gjort, og tier stille, fordi de tror, det er deres skyld.

Undgå pudesnak

Du kan blive overrasket over at høre, at du kan have en følelsesmæssig forbindelse med din kæreste ved at tale beskidt, mens du kæler på sengen. Under pudesnak deler du og din partner intime samtaler uden øjenkontakt, og derfor er det så gavnligt. Og fordi denne form for samtale finder sted før og efter sex, giver det dig mulighed for at udvikle en mere intim forbindelse. Fordelene ved pudesnak strækker sig ud over sexafdelingen; det kan endda forbedre dit forhold til din betydningsfulde anden.

Den bedste måde at undgå pudesnak med din ven med fordele er at gøre det til en regel at holde sig til dine forholdsgrænser. I stedet for at sætte eksemplet, skal du sørge for ikke at deltage i pudesnak med din partner uden for coitus. Hold en liste over andre mulige partnere praktisk, så du kan falde tilbage på disse, hvis dit forhold går sydpå. Ved at følge disse regler vil du være mindre tilbøjelig til at falde i sentimentalitet og hyperfokus på din ven med fordele. Hvis du afslutter forholdet, skal du sørge for at gøre det klart, så din partner ikke kan blive offer for dine følelser.