Typer af realkreditudlån-det grundlæggende

I fortiden, Homebuyers mere eller mindre havde begrænset realkreditlån muligheder. Disse dage, der er flere muligheder, end du kan ryste en pind på, men her er en primer på det grundlæggende.

Realkreditudlån

Med ejendomsmarkedet eksplosion i løbet af de sidste 10 år, et opkald er gået ud for unikke realkreditlån lån programmer. Bankfolkene har været mere end glade for at besvare opkaldet. For mange låntagere, traditionelle realkreditlån stadig passer regningen. Her er en introduktion.

1. overensstemmende lån – lånene overholder de krav, der er fastsat af Fannie Mae og Freddie Mac, to statslige sponsorerede enheder, der køber og sælger lån fra realkreditinstitutter. Disse enheder sætte strenge lofter på de lån, de vil købe, med enfamilie hjem, der har en pant Cap i intervallet $360.000. Med den blomstrende ejendomsmarkedet, mange områder som San Diego ikke kommer tæt på montering i overensstemmende lånemarkedet siden hjem gennemsnit i $600.000 rækkevidde.

2. ikke-overensstemmende lån – kendt som “Jumbo lån”, disse realkreditlån er skrevet for lån, der overstiger $360.000 Cap nævnt tidligere. De har tendens til at have lidt højere renter, men er let tilgængelige.

3. Bad Credit lån – i realkredit branchen, realkreditmæglere ofte henvise til en låntagers “papir.” Dette papir refererer til mennesker med mindre end stjernernes kredit. “B” papir refererer til relativt små problemer, mens “D” papir refererer til større spørgsmål såsom konkurs ansøgninger. Jo værre dit papir, jo mere kan du forvente at betale i renter, point og ned betaling beløb. Du er nødt til nøje at afgøre, om at betale disse ekstra bøder giver økonomisk mening.

Renter forbrukslån med sikkerhet

Med hver af de ovennævnte lån, vil du have en mulighed for at gå med en fast rente eller en justerbar sats. Fast rentesatser blot fastsætte en endelig rente, der vil blive opkrævet over lånets løbetid. Justerbare satser typisk starte på et tal lavere end faste satser, men kan flyttes op til at afspejle ændringer i omkostningerne ved at låne penge. På mange måder, du satser, om renten vil stige i fremtiden.

For et stort flertal af mennesker, er grundlæggende realkreditlån muligheder stadig er tilstrækkeligt, når det kommer til at låne penge. Må ikke ærgre, hvis du har problemer, der kvalificerer til disse lån. Der er mange andre muligheder på markedet i disse dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.