Indgyde hurtigst muligt i de mennesker du føre

Resume: Forfatteren trækker en lektion fra en klassisk radio skit at vise ledere, hvordan de kan øge deres aktiviteter til nye niveauer af bevidsthed og engagement.

En klassisk radio skit af Komikeren Jack Benny involveret Benny holdes på gaden af en mand med en pistol. “Dine penge eller dit liv,” sagde gunman til Benny, der optræder i karakter som en uforbederlig tightwad. Der var en lang pause. Gunman gentages, “dine penge eller dit liv.”

“Jeg tænker!” sagde Benny. “Jeg tænker!”

Når jeg husker at skit, tænker jeg på lederskab. Skildringen af Bennys fase karakter, en skinflint lige så bekymret for hans penge for sit liv, giver en slags sidelæns, omend humoristisk, glimt i karakteren af menneskelig engagement. For nogle mennesker er der ting som vigtigt eller vigtigere end ens liv.

Jeg indsender, at ledelse indebærer en sådan forpligtelse–måske ikke så ekstreme som giver op ens liv (selvom historie viser tydeligt mange ledere har), men ingen-de-mindre, kræver vores samlede hengivenhed.

Ledelse er ikke blot position eller endda ydeevne. Det er meget mere. Det er en liv-quest. Jeg siger ikke, det bør være vigtigere end dit liv; Jeg siger, at hvis du er i en førerposition, skal du gøre dit lederskab en bedre del af, hvem du er.

Lederskab er vigtigt for dig på to måder. For det første er en karriere-maker/breaker. De fleste karriere har på deres grundlag lederskab. En menneskelige ressourcer direktør fortalte mig. “Brent, vi ansætter personer for deres viden og færdigheder, men vi fremme dem eller undlader at fremme dem eller fyre dem for deres lederevner (eller mangel på samme.) Hvad vi leje og hvad vi fyre, fremme er to forskellige ting! “

Organisationer er sultne for god ledelse. Og hvis du kan levere det, du har en stor karriere fordel over dem, der ikke kan, eller på mindst dem, der yder det ineffektivt.

Dette er især så hvis du fremme den rigtige form for lederskab. Det betyder ikke at være en orden leder. Dagene af ordre-leder er ikke bare nummererede. De er. I dag, lederskab er motiverende eller dens snublende i mørke.

For at opnå flere resultater hurtigere hele tiden, rækkefølgen er den laveste form for lederskab.

Med globalisering undergår virksomheder på verdensplan ændringer så radikal som nogen siden den industrielle Revolution. Med konkurrence stigende drastisk, med den mængde og hastighed af oplysninger multiplikation med information bliver tilgængelig for flere og flere mennesker, med traditionelle, pyramideformede strukturer for ordre-giver udfladning, ledere i dag har brug for færdigheder Akin ikke til forudsætningerne for White Water kano.

Bestil lederskab stifterne i et miljø, hvor linjer af myndighed er dynamiske, information formidlet bredt, markeder ændrer sig hurtigt, og medarbejdere beføjelse. I et sådant miljø, der er behov for nye lederskab, motiverende ledelse.

Kort sagt, den leder, der kan “have” andre få resultater. Det betyder globalt lederskab er hovedsagelig motiverende ledelse.

Det er form for lederskab, der kræves for at opnå så stor en succes. Nu, her er redskab til at gøre dette lederskab ske. Dette værktøj er den ledelse taler. Her er hvad lederskab tale handler om.

Når det kommer til at realisere motiverende ledelse rundt om i verden, er der et hierarki af verbal overtalelse. Dette hierarki udvider til folk overalt, ligegyldigt hvad deres kultur, hvilket job de har, eller hvilke ambitioner de har.

De laveste niveauer i hierarkiet er taler og præsentationer. De kommunikere oplysninger. Det højeste niveau, det mest effektive niveau er The ledelse taler. Ledelse taler ikke kun kommunikerer oplysninger. Det gør noget meget mere. Det etablerer dybt, menneskeligt, følelsesmæssige forbindelser med mennesker.

Spørgsmålet er ikke, “Hvorfor er denne forbindelse nødvendigt med hensyn til at få organisatoriske resultater?” (Jo, svaret er indlysende.), spørgsmålet er, “Hvorfor er lederskab Talk guld standard for internationalt lederskab?”

For én ting, jeg har haft topledere i top virksomheder på verdensplan anvender det til mere end to årtier, og det simpelthen virker. Det handler om at hjælpe ledere få hvad jeg kalder “flere resultater hurtigere, hele tiden.” Du kan få disse typer af resultater på verdensplan uden ledelse taler.

Lederskab tale er motiverende, action-fokuseret, resultater orienteret. Når du bruger det, vil du finde det virker ikke kun på en organisationsniveau, men også på et dybt personligt plan.

Og det er i realm af den dybt personlige at ledelse består den anden måde dens vigtigt. Denne ledelse metode kan være til stor gavn for dit liv-relationer, ikke bare dit job ones. I virkeligheden, er det noget du kan bruge dit liv til i alle forhold hver dag.

Dit lederskab eller dit liv? Med ledelse taler er dit lederskab dit liv.

2006 © Filson Leadership Group, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

TILLADELSE til GENUDGIV: Denne artikel kan genudgives i nyhedsbreve og på websteder omhandlet attribution er forfatteren, og det ser ud med den medfølgende copyright, ressource boks og levende websted link. E-mail meddelelse om hensigt om at offentliggøre er værdsat men ikke påkrævet: mail til: brent@actionleadership.com

One response on “Indgyde hurtigst muligt i de mennesker du føre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.