Succes og Business Intelligence hånd i hånd

En virksomhed uden succes i en vis grad er ikke godt. Succes kommer fra enten vækst i antallet af kunder eller du gør i antallet af salg pr. kunde. Business Intelligence kan hjælpe en virksomhed få nye kunder og holde hold af gamle ones. Og ved at holde gamle kunder længere tid du tjene flere penge fra dem på grund af flere salg til dem.
Business intelligence kan forkortes til BI. En definition af business intelligence er, at det er en metode til at indsamle oplysninger om din virksomhed. Oplysninger er udvidet i viden. Business Intelligence kan præsentere enhver virksomhed en præcis idé om dens kundekrav. Virksomheder, der har enorme mængder af oplysninger om deres kunde kan handle på disse oplysninger. Virksomheder gennemføre BI tilføje viden og forståelse af en kundes ønsker og beslutningsprocessen. Også er den finansielle, kulturelle og teknologiske tendens til kunden afsløret. Ved hjælp af virksomheder intelligens, vælge virksomheder enten kort eller lang mål. BI hjælper en virksomhed opnå disse mål.
Ideen bag Business Intelligence
Tanken om business intelligence er at kende dine egne styrker og svagheder, og styrker og svagheder ved din konkurrence. Blot forståelse kunden er ikke tilstrækkelig. BI er metoden for at få oplysninger om hvert enkelt element i dit marked. Dette er den grundlæggende idé i dagens business intelligence. Virksomhederne skal kende sig selv bedre end deres konkurrenter, og de skal kende deres konkurrenter bedre.
Business Intelligence-værktøjer
Et firma ved hjælp af business intelligence er at samle en enorm mængde af information. BI-værktøjer kan hjælpe virksomheder med at sortere, gemme og selv samle forretningsdata. Nogle Dataværktøjer er datamodellering, datamining og datawarehouses. Ved hjælp af Dataværktøjer hjælper med at udvikle effektiviteten af business intelligence. På samme tid som Dataværktøjer bruges til organisation, bruges Online Analytical Processing (OLAP) i den analyse proces. OLAP er normalt omtales som almindelig analytics, som er baseret på en hypercube dimensionelle analyse. En kreditor kan hjælpe din virksomhed med business intelligence så godt. De leverer business intelligence-værktøjer og støtte, der er nødvendige for en vellykket gennemførelse af forretningsprocessen. Og noget vigtigt, støtte.
Business Intelligence sidste ord
Jo bedre en forretning forstår dens marked, jo mere succesfuld virksomhed kan være. Virksomheder, der har som totalunderstanding af, hvad kunderne har brug for og ønsker vil bedre kunne træne vellykkede strategier og gennemføre vellykkede processer for at gøre deres forretning prosper. Business intelligence er den vej, som virksomheder kan tage for at opnå deres mål, som kan være både kortsigtede og langsigtede.
Nogle kan spørgsmål om Investeringsafkast af business intelligence. Der er ingen tvivl om, at hvis en virksomhed, der ender med at få fat i mange kunder og fastholde eksisterende kunder som følge af business intelligence, så vil det være en positiv ROI. Business intelligence, vil hvis implementeret rigtigt og professionelt, hjælpe din virksomhed.

One response on “Succes og Business Intelligence hånd i hånd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.