Real Estate Partners – en god idé?

Vi var på udkig efter fast ejendom-partnere, fordi vi var nye i Tucson området. Vi fandt, at to identiske huse her kan være $50.000 fra hinanden i prisen, hvis de er tre blokke fra hinanden. Stilarter er også anderledes end noget vi havde i Michigan, så det ville være godt at have nogle hjælp kombinowałem værdi og hvad købere ønsker.
På mødet i Arizona Real Estate Investors Association meddelte jeg, at vi havde penge til at investere i fixer upper fast ejendom, og vi var på udkig efter partnere. Værten skrev vores navne og telefonnummer ned på overheadprojektoren sammen med de andre. Omkring tre dage senere fik vi et opkald.
Sam og Nikki var rare mennesker, og vi fik sammen godt, da vi mødtes. Deres bud havde antaget på et hus. Ser man på de sammenligning salg de havde fundet, virkede det som et godt køb. De havde gjort groft skøn over rehab og remodeling omkostninger, og det lignede vi kunne tjene nogle penge. Der ville være en tredje par involveret, så den forventede $75.000 profit ville blive delt på tre måder. Accepterer i princippet til aftalen, aftalt vi at mødes de øvrige partnere på huset efter lukketid.
For mange Real Estate Partners
Seks mennesker med seks udtalelser kan være et problem. Jeg har aldrig forstået hvorfor de smukke trægulve måtte blive revet og erstattet med tæppe. For sags skyld, har jeg aldrig forstået, hvorfor kunne de i det mindste være tæppebelagt uden bekostning af rive dem ud. Både min kone og jeg troede det var en forbrydelse at stuk og male smukke mursten ydre af huset, men var sikker på, at købere her ønsker som det bedre. At hæve taget af et værelse syntes dyre og uforudsigelige, men loftet var en smule lav.
Der var planer og nye planer og uger af stressende forventning udviklet sig til stressende bekymrende. Vi opdagede at huse i området sælger for mindre end vi oprindeligt troede, at rehab omkostningerne ville være mere, end vi troede, og at alle de andre partnere forventes at gøre meget af arbejdskraft, snarere end at leje det ud. Profit projektion faldet fra $25.000 hver til $10.000, og vi følte der kan faktisk være et tab.
Vi droppede ud af handlen. Heldigvis havde de øvrige partnere forhalet i ugevis på undertegnelsen af joint venture-aftalen. De var anstændige mennesker og havde bemærket vores angst. Nikki kaldet til at foreslå vi lade dem finde en måde at finansiere det uden os, omkring to minutter før jeg skulle ringe til at sige, vi var ude. Det endte mindelighed.
Vi lærte en masse. Jeg har haft partnere før, men jeg lade partneren tage mine penge og gøre sine ting at gøre os en fortjeneste. Denne gruppe beslutningstagning, især med så stor en gruppe, fungerer bare ikke, i hvert fald ikke for min kone og jeg. En dag, stående i en Home Depot håbløst ser på tæpperne prøver, indså jeg også, at ikke-finansielle bidrag skal være klart defineret efter hver personer viden og færdigheder.
Vi håber virkelig de laver en masse penge på projektet. Hvis de gør, kan vi selv være villige til at blive partnere med ene eller den anden af parrene. Hvis så, selv om, vil vi bare se på planen, sætte penge, og lad dem gøre deres ting. Det er min idé om fast ejendom-partnere.

5 responses on “Real Estate Partners – en god idé?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.